Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az első led izzótól a villanyszámla visszatérítésig

azelsosprint led izzók csak energiatakarékosanAz első led fényforrásom.

Amikor az első led fényforrást megvásároltam a lakásba, még elég húzós volt az ára. Nem is vásároltam csak egyet a konyhába a kiégett helyére. Büszke voltam, hogy a mi otthonunkban is van igazán energiatakarékos izzó, igaz még csak egy darab. Fogadkoztam, hogy a következő izzócsere alkalmával is ledeset vásárolok majd.

Ez nem is jelentett gondot a WC, a fürdőszoba, közlekedő, és a terasz esetében. Kiégett a régi, pótoltam led fényforrással. Ráadásul egyre jobb led izzókat lehetett, egyre olcsóbban vásárolni. Apró lépések a takarékos energiafelhasználás felé.

27 Tovább

A contemporary stílust ajánlom az első lakásod berendezéséhez

azelsosprint lakberendezés contemporaryHa az első lakásod berendezéséhez készülsz, ajánlom figyelmedbe a contemporary lakberendezési stílust.

A contemporary stílus adja talán a legnagyobb szabadságod, hogy a lakásbelső, a lakberendezési tárgyaid híven tükrözzék a személyiségedet. Sokan úgy definiálják ezt a lakberendezési stílust, mint arany középút a rikítóan dekoratív és a visszafogottan minimal stílus között. A klasszikus és a modern elemek együttes alkalmazása, a minőség tükrözése, és a már említett lakberendezői szabadság miatt a fiatalok kedvelt stílusa a contemporary.

1 Tovább

Ablakot cserélsz, és ez az első?

azelsosprint ablakcsere műanyag ablakokVálaszd a műanyag ablakot!

A nyílászárók cseréje, az ablakcsere többnyire a lakásfelújítások keretében történik. Az ablakcsere alkalmával többnyire műanyag ablakok beépítésével történik. A műanyag ablakok beépítésének jelentős részét a panelprogram keretében, a paneltömbök felújítása részeként végezték az elmúlt években. Sajnos több esetben gyenge minőségű nyílászárók kerültek beépítésre.

Ez ne vegye el a kedved a műanyag ablaktól.

A műanyag nyílászárók terén olyan széleskörű kínálat létezik, hogy minden igényre megtalálod a megfelelő minőséget. Azt már mindenki tudja, hogy léteznek olyan nyílászárók, amelyek megfelelnek a passzív házaknál támasztott magas hőszigetelési követelményeknek.

De, azt már kevesebben, hogy már léteznek olyan magas minőségű műanyag ablakok, amelyeket kívülről szinterezett alumínium burkolattal látnak el. Így bármilyen színben rendelhetőek a külső homlokzatnak megfelelően. Ezáltal sokkal ellenállóbbak az időjárás viszontagságainak.

0 Tovább

Ha az első panelfelújítás előtt állsz jó, ha tudod

azelsosprintA legtöbben a burkolatok, ajtók, ablakok cseréjében gondolkodnak, ha meglátnak egy felújítandó panellakást.

Légy Te az első, aki többet, egy modernebb lakást lát.

Engedd szabadjára a képzeletedet! Ne cserélj, hanem építsd újjá!

A panellakások felújítása során többnyire van lehetőség a terek egybenyitására, válaszfalak áthelyezésére, a helységek szabadnyílásokkal történő egybenyitására. Ezekkel a belsőépítészeti változtatásokkal egyre többen élnek is. A panellakás felújítása során végzett átalakításnak köszönhetően jelentősen otthonosabbá, komfortosabbá tehető a lakás.

A beépített szekrények elbontásával, a kamrahelyiségek megszüntetésével, az előtér közlekedő közötti válaszfal megszüntetésével megszűnik a panellakás munkásszálló dizájnja. A burkolatok, a színek ügyes alkalmazásával, az egyedi világítási megoldásokkal tovább fokozhatjuk a hatást.

0 Tovább

Lakásfelújítás költségvetés

Az otthonunk felújítását egy komoly tervezés előzi meg.

lakásfelújítás lakásfelújítás költségeEnnek a tervezésnek fontos részét képezi a lakásfelújítás költségeinek minél pontosabb meghatározása.

A felújítás tervezésekor meg kell határoznunk, milyen új műszaki tartalmat szeretnénk, mit szeretnénk cserélni, milyen változtatások lesznek a belső terek elosztásában. Ezután fel kell mérnünk pontosan a lakás jelenlegi állapotát annak érdekében, hogy számolni tudjunk a kapcsolódó járulékos munkákkal is.

A terv és a meglévő állapotok ismeretében már tudunk költségbecsléseket kérni a lakásfelújítást végző kivitelezőktől. A kivitelezői díjak, költségek csak egy részét képezik a teljes felújítás költségeinek. A beépítendő, a tulajdonos által megvásárlásra kerülő anyagok, burkolatok, szaniterek árát a legegyszerűbben a különböző webáruházak, termékajánló, ár összehasonlító oldalakon található árak alapján tudjuk tervezni.

Az így összeállított lakásfelújítás költségvetés már komoly alap a felújítás munkálatainak részletekbe menő tervezéséhez.

Mindent egybe vetve általában ajánlatos egy megfelelő, partnerként is együttműködni képes kivitelező bevonása már a tervezés fázisában.

Ilyen kivitelező lehet az Otthon Team Ép-Tech Kft. Budapesten.

0 Tovább