Az otthonunk felújítását egy komoly tervezés előzi meg.

lakásfelújítás lakásfelújítás költségeEnnek a tervezésnek fontos részét képezi a lakásfelújítás költségeinek minél pontosabb meghatározása.

A felújítás tervezésekor meg kell határoznunk, milyen új műszaki tartalmat szeretnénk, mit szeretnénk cserélni, milyen változtatások lesznek a belső terek elosztásában. Ezután fel kell mérnünk pontosan a lakás jelenlegi állapotát annak érdekében, hogy számolni tudjunk a kapcsolódó járulékos munkákkal is.

A terv és a meglévő állapotok ismeretében már tudunk költségbecsléseket kérni a lakásfelújítást végző kivitelezőktől. A kivitelezői díjak, költségek csak egy részét képezik a teljes felújítás költségeinek. A beépítendő, a tulajdonos által megvásárlásra kerülő anyagok, burkolatok, szaniterek árát a legegyszerűbben a különböző webáruházak, termékajánló, ár összehasonlító oldalakon található árak alapján tudjuk tervezni.

Az így összeállított lakásfelújítás költségvetés már komoly alap a felújítás munkálatainak részletekbe menő tervezéséhez.

Mindent egybe vetve általában ajánlatos egy megfelelő, partnerként is együttműködni képes kivitelező bevonása már a tervezés fázisában.

Ilyen kivitelező lehet az Otthon Team Ép-Tech Kft. Budapesten.