Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ablakot cserélsz, és ez az első?

azelsosprint ablakcsere műanyag ablakokVálaszd a műanyag ablakot!

A nyílászárók cseréje, az ablakcsere többnyire a lakásfelújítások keretében történik. Az ablakcsere alkalmával többnyire műanyag ablakok beépítésével történik. A műanyag ablakok beépítésének jelentős részét a panelprogram keretében, a paneltömbök felújítása részeként végezték az elmúlt években. Sajnos több esetben gyenge minőségű nyílászárók kerültek beépítésre.

Ez ne vegye el a kedved a műanyag ablaktól.

A műanyag nyílászárók terén olyan széleskörű kínálat létezik, hogy minden igényre megtalálod a megfelelő minőséget. Azt már mindenki tudja, hogy léteznek olyan nyílászárók, amelyek megfelelnek a passzív házaknál támasztott magas hőszigetelési követelményeknek.

De, azt már kevesebben, hogy már léteznek olyan magas minőségű műanyag ablakok, amelyeket kívülről szinterezett alumínium burkolattal látnak el. Így bármilyen színben rendelhetőek a külső homlokzatnak megfelelően. Ezáltal sokkal ellenállóbbak az időjárás viszontagságainak.

0 Tovább

Mit érdemes tudni a műanyag ablakokról

Műanyag, vagy nem műanyag ablak?

Műanyag ablak beépítéseLegyen szó egy új építésű házról vagy csak a lakásfelújítás során lecserélt ablakokról egy bizonyos ponton eljutunk abba a helyzetbe, amikor is döntenünk kell a műanyag ablakokat illetően. Ilyenkor sok kérdés merülhet fel bennünk, amire sokszor nem kapjuk vagy találjuk meg a választ.

A műanyag ablak a legoptimálisabb és a legkézenfekvőbb megoldás, ha ablakcsere kerül szóba. Ezek a típusú ablakok a kilencvenes évek végén jöttek divatba és az óta is aranykorát éli. Az emberek nagytöbbsége már lecserélte régi fakeretes ablakait, hiszen sokat olvashatunk a hatékonyságúról.

Amit érdemes tudni a műanyag ablakokról az, hogy nagyon jó a hő és hangszigetelésük, ezért jóval kevesebb hőt veszítünk télen és a zavaró hangokat is távol tartja otthonunktól. Egy másik nagyon fontos tényező, hogy jóval nagyobb az ellenállásuk a környezeti hatásokra, mint a klasszikusnak számító fakeretes, sima üveges ablakoknak.

0 Tovább