azelsosprint konyhabútor egyedi bútor bútorasztalosHa egyedi konyhabútort szeretnél, vagy egy faltól-falig gardróbszekrényt, esetleg valami trükkös előszobafalra lenne szükséged, hívsz egy bútorasztalost.

Igen, az emberek többsége az ilyen feladatra asztalos mestert hív.

Arra már kevesebben gondolnak, hogy a nappali bútor, a polcok, a szekrények, a kandalló burkolása, a lépcsők elkészítése is a bútorasztalos tevékenységei közé tartozik.

De a fürdőszoba szekrények is egyediek, praktikusak lehetnek, ha az adott helyre készíti a mester.

 

azelsosprint konyhabútor egyedi bútor bútorasztalos

Ha belépünk egy lakásba, rögtön látszik, hogy a bútor egy bútorasztalos szakértelmének a gyümölcsei, vagy egy szakáruház sorozattermékei.
Itt elsősorban nem arra gondolok, hogy az áruházi bútorok minősége gyengébb lenne, sőt igenis lehet kapni kiváló bútorokat a megfelelő bútorboltokban. Inkább az látszik, hogy a polc, a szekrény pontosan nem addig ér, nem olyan magas, nem pont olyan színű, ami az adott helyre illene.
De, ha ez téged nem zavar…

azelsosprint konyhabútor egyedi bútor bútorasztalos

Egyedi otthon, egyedi bútorok.

Általában a lakberendező és a lakástulajdonos tervezi meg a lakásbelsőt, a bútorokat, a dizájnt az igénynek, a tulajdonos személyiségének megfelelően. Azonban a terveknek maradéktalanul megfelelő bútorokat nehéz megtalálni az áruházakban. Ilyenkor jelent megoldást egy asztalos mester munkája.

azelsosprint konyhabútor egyedi bútor bútorasztalos

De, ha nincs belsőépítészünk, és mi magunk sem tudjuk hová, milyen bútort szeretnénk pontosan, akkor támaszkodhatunk a bútorasztalosunk tapasztalatára, rutinjára. Kérdezzük meg, Ő mit javasolna. Milyen új technológiai megoldások léteznek, ami jól jöhet számunkra.

Így vagy úgy, az asztalosunk segítségére szükségünk lehet.