Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A contemporary stílust ajánlom az első lakásod berendezéséhez

azelsosprint lakberendezés contemporaryHa az első lakásod berendezéséhez készülsz, ajánlom figyelmedbe a contemporary lakberendezési stílust.

A contemporary stílus adja talán a legnagyobb szabadságod, hogy a lakásbelső, a lakberendezési tárgyaid híven tükrözzék a személyiségedet. Sokan úgy definiálják ezt a lakberendezési stílust, mint arany középút a rikítóan dekoratív és a visszafogottan minimal stílus között. A klasszikus és a modern elemek együttes alkalmazása, a minőség tükrözése, és a már említett lakberendezői szabadság miatt a fiatalok kedvelt stílusa a contemporary.

1 Tovább

Lakberendezési trendek 2016-ban

(A cikk forrása: Lakásfelújítás Blog)

Izgalmasat, újat kitalálni már-már kötelező a divat világában. Bőséges és érdekes kínálattal sorakoznak a lakberendezési trendek idén is, lehetőséget adva valami különleges, valami nagyszerű kipróbálására. 2016 dekorációs megoldásai sokfélék, a kérdés, mennyit költhetünk a dizájnra, mit engedhetünk meg magunknak, és mit nem. A határ ugyanis a csillagos Ég, ha divatról van szó.

lakberendezés lakberendezési trendek

Ötlet, tervezés, megoldás

Belsőépítészeti tervezés részben a szakember, részben a lakás tulajdonosának feladata. A közös munka hozza meg a látványos eredményt, hozza létre azt az álomotthont, ahol kellemes a tartózkodás akár hosszú távon is.

Az aktuális trendek befolyása a lakásdivatra kétségkívül óriási. Nemcsak a magazinok, de a közösségi média is ontja az információkat és bizarr ötleteket, buzdít önmegvalósító kreativitásra. Már tudjuk, stílusos otthon után vágyakozva nem mindegy, mit teszünk a falra, hogyan használjuk ki lakásunk készen kapott beosztását.

0 Tovább

Semleges színek használata lakásfelújításkor

A lakásfelújítás alkalmával nagyon sok tényezőt kell figyelembe venni, de az egyik legfontosabb dolog, amit szem előtt kell tartani az a színek kiválasztása.

FürdőszobaA lakásfelújításkor felhasznált színek befolyásolják a lelki egyensúlyunkat és megváltoztathatják a terek vizuális méretét is.

Míg néhányan közülünk inkább a merész és élénk színekkel vennék körül magukat, mások szeretnének egy meleg, nyugodt környezetet kialakítani. Szakmai tanácsok hiányában nagyon sokan fordulnak inkább a semleges színekhez, nehogy hibázzanak a színek használatánál, különösen azoknál a színeknél, amelyek kiemelkednek a semleges színek közül.

Konyha

Ennek ellenére a lakberendezők nagymértékben támaszkodnak ezeknek a semleges színeknek a használatára, amikor lakberendezésről van szó, hogy egy vizuálisan kiegyensúlyozott helyiséget kapjanak.

1 Tovább

Üdv a lakásfelújítás, lakberendezés ötletek blogján

Étvágygerjesztőnek talán kezdjünk néhány képpel.

Galéria

Polgári lakás felújítása

0 Tovább