Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Polgári lakások felújítása Budapesten

Lakásfelújítás, bontásBudapesten manapság sok régi polgári lakás talál új tulajdonosra és kerül teljes felújításra.

Ezeket a régi patinás házakban található lakásokat többnyire befektetési céllal vásárolják az új tulajdonosok.

A felújítás mértéke és műszaki tartalma nagymértékben függ a hasznosítási céltól.

A lakás helyétől, a környék paramétereitől függően a hasznosítás lehet a bérbeadás, vagy a felújítás utáni tovább értékesítés.

A lakásfelújítás műszaki tartalma.

Úgy a bérbeadási, mint a továbbértékesítési szándék esetén is jellemző az igényesebb, az energetikai szempontokat is tartalmazó teljes felújítás. A polgári lakások felújításában járatos kivitelező szakember (balazsepites.hu) elmondása szerint, ezek a lakások általában nagyon lepusztult állapotban vannak. A felújításuk alkalmával cserére, vagy felújításra kerül valamennyi nyílászáró, teljes burkolat, víz, villanyvezeték cserét végzünk, és korszerű fűtési rendszert építünk ki.

A teljes lakásfelújítást komoly tervezési munka előzi meg. A tervezés vagy belsőépítész, lakberendező megbízásával, vagy a kivitelező és a tulajdonos közös munkájával történik. Ezt nem lehet megkerülni, hiszen számtalan esetben válaszfalak bontása, áthelyezése történik, komoly kondenzációs kazánnal működtetett fűtési rendszer kerül kiépítésre, a modern lakásbelső berendezéseit kiszolgáló víz és elektromos hálózatra van szükség, és még sorolhatnánk.

0 Tovább

Kazáncsere, energetikai felújítás

Az otthonunk felújítása gyakran egy komplex energetikai felújítás is.

Gázkazán

Ha a lakás, családi ház felújítás esedékes, célszerű gondolnunk a hőszigetelésre és a fűtéskorszerűsítésre is. Az alacsony rezsiköltség nemcsak a komfortérzetünket növeli, és a pénztárcánkat kíméli, de az ingatlanunk forgalmi értéke is jelentősen megnő. A nyílászárók cseréjéről, az utólagos hőszigetelésről már sok szó esett a különböző szakportálokon. Foglalkozzunk most inkább a kazáncsere, a fűtéskorszerűsítés lehetőségeiről.

Az energiahatékony fűtési rendszert alapvetően két dolog biztosítja. Egy alacsony fogyasztású, többnyire kondenzációs gázkazán, és egy jól megépített, korszerűen szabályozható fűtési rendszer. Ha van egy kis szerencsénk, még pályázhatunk is valamilyen aktuális állami támogatásra is.

0 Tovább