Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Amikor először festettem a lakást

Az első lakásfestésem igencsak tanulságos volt.

azelsosprint szobafestés festés házilagAmikor elhatároztam, hogy saját kezűleg festem ki a lakásunkat, nem tudtam mekkora fába vágom a fejszét. Nulla szaktudással, gyakorlattal de, annál nagyobb lelkesedéssel fogtam neki az információgyűjtésnek. Blogok, fórumok, leírások böngészése után következhetett a vásárlás.

Megvásároltam a szerszámokat, és az anyagokat. Vettem falfixet, glettanyagokat, és festéket. Ahogyan olvastam már erről, eltávolítottam a laza festékrétegeket, és átkentem az egészet falfixel. Száradás után következett a glettelés. Gletteltem, csiszoltam megint gletteltem, megint csiszoltam. Mennyi por és kosz…

Végül ráuntam a sok csiszolásra és következett a festés. A festés már sokkal jobban ment. Kétszeri festés után már szép egyenletes színt kaptam.
Igaz a festés jól sikerült, de a fal egyenetlenségei megmaradtak. Szerintem még több lett, mint glettelés előtt. Annak ellenére, hogy élveztem a festést, megfogadtam, legközelebb hívok szakembert.

0 Tovább

Fűtési rendszerünk első feltöltése

azelsosprint fűtéstisztítás kazán feltöltés kazánok vízkezeléseAmikor elkészült otthonunk modern fűtési rendszere, lefektették és leburkolták a padlófűtés csöveit, felszerelték a radiátorokat, és a gázkazánt, következhet a rendszer feltöltése és beüzemelése.

Már az első feltöltésnél megpecsételhetjük a kazánunk sorsát.

Ha kevésbé figyelmesen olvassuk a gyártói utasítás, amely előírja a kazánvíz minőségét, akkor még a kazánunk garanciáját is elveszíthetjük.

0 Tovább

Nem csak az első konyhádhoz hívhatsz bútorasztalost.

azelsosprint konyhabútor egyedi bútor bútorasztalosHa egyedi konyhabútort szeretnél, vagy egy faltól-falig gardróbszekrényt, esetleg valami trükkös előszobafalra lenne szükséged, hívsz egy bútorasztalost.

Igen, az emberek többsége az ilyen feladatra asztalos mestert hív.

Arra már kevesebben gondolnak, hogy a nappali bútor, a polcok, a szekrények, a kandalló burkolása, a lépcsők elkészítése is a bútorasztalos tevékenységei közé tartozik.

De a fürdőszoba szekrények is egyediek, praktikusak lehetnek, ha az adott helyre készíti a mester.

0 Tovább

Az első led izzótól a villanyszámla visszatérítésig

azelsosprint led izzók csak energiatakarékosanAz első led fényforrásom.

Amikor az első led fényforrást megvásároltam a lakásba, még elég húzós volt az ára. Nem is vásároltam csak egyet a konyhába a kiégett helyére. Büszke voltam, hogy a mi otthonunkban is van igazán energiatakarékos izzó, igaz még csak egy darab. Fogadkoztam, hogy a következő izzócsere alkalmával is ledeset vásárolok majd.

Ez nem is jelentett gondot a WC, a fürdőszoba, közlekedő, és a terasz esetében. Kiégett a régi, pótoltam led fényforrással. Ráadásul egyre jobb led izzókat lehetett, egyre olcsóbban vásárolni. Apró lépések a takarékos energiafelhasználás felé.

27 Tovább

A contemporary stílust ajánlom az első lakásod berendezéséhez

azelsosprint lakberendezés contemporaryHa az első lakásod berendezéséhez készülsz, ajánlom figyelmedbe a contemporary lakberendezési stílust.

A contemporary stílus adja talán a legnagyobb szabadságod, hogy a lakásbelső, a lakberendezési tárgyaid híven tükrözzék a személyiségedet. Sokan úgy definiálják ezt a lakberendezési stílust, mint arany középút a rikítóan dekoratív és a visszafogottan minimal stílus között. A klasszikus és a modern elemek együttes alkalmazása, a minőség tükrözése, és a már említett lakberendezői szabadság miatt a fiatalok kedvelt stílusa a contemporary.

1 Tovább
«
12