lakásvilágítása lakásfelújítás ötletekKi ne szeretne kényelmes lakásban élni?

Olyan környezetben, ahol jól érzi magát? A színek, az illatok harmóniájában lubickolni? Sokkal egyszerűbb teljesíteni e vágyakat, mint sokan gondolnák…

Egy otthon kialakítása lényegesen több puszta berendezésnél, a hangulat megteremtése legalább olyan fontos, mint maguk a megvásárolt tárgyak. A jó ízlésen múlik, mennyire lesznek látványra kellemesek a helységek, ahol tartózkodunk. Mielőtt beköltöznénk új lakásunkba vagy felújítanánk a meglévőt, mérlegeljük lehetőségeinket, és vessük össze az általunk ideálisnak vélt körülményekkel. Mi a teendő először is? A teljes hálózati terv elkészítése. Az épületgépész, a lakberendező és világítástechnikai szakember szoros együttműködésére kell mindenkor törekedni.

Az épületgépész a szerkezeti előnyök és hátrányok figyelembevételével teszi meg javaslatait. A lakberendező tanácsa is jól jön, ha bizonytalanok vagyunk, mit engedhetünk meg magunknak, és mit nem. Segít eldönteni, igazából mire van szükségünk. Tovább lépve a szervezésben: profi szerelőt hívjunk a világítás, áramellátás kiépítésére, ő a legfontosabbat, a személyiségünkhöz passzoló hangulatvilágítást biztosítja számunkra.