azelsosprint lakberendezés contemporaryHa az első lakásod berendezéséhez készülsz, ajánlom figyelmedbe a contemporary lakberendezési stílust.

A contemporary stílus adja talán a legnagyobb szabadságod, hogy a lakásbelső, a lakberendezési tárgyaid híven tükrözzék a személyiségedet. Sokan úgy definiálják ezt a lakberendezési stílust, mint arany középút a rikítóan dekoratív és a visszafogottan minimal stílus között. A klasszikus és a modern elemek együttes alkalmazása, a minőség tükrözése, és a már említett lakberendezői szabadság miatt a fiatalok kedvelt stílusa a contemporary.

 

azelsosprint lakberendezés contemporary

Minden irányzatban van, ami tetszik? Számtalan lakberendezési tárgyat láttál az áruházakban, amely megfogott, és el tudnád képzelni a lakásodban? Tetszik a minimal is, de számodra túl egyhangú?

azelsosprint lakberendezés contemporary

Rakd össze őket modern bútorokkal harmonikusan, ügyelve a kidolgozott részletekre, praktikusan a tükrözve a minőséget, tartsd szem előtt a harmóniát és a kiegyensúlyozottságot, és kész is a saját contemporary stílusod.

azelsosprint lakberendezés contemporary

A contemporary színei. A natúr falfelületek többnyire világosak, a bútorok is hasonló árnyalatúak, vagy harmonikusan eltérő színűek. A semleges színkörnyezet kiemeli a tárgyak szépségét, vonalait. A színek mellett a fény a legfontosabb eszköze egy contemporary lakásbelsőnek.

azelsosprint lakberendezés contemporary